Zanimlivosti Twitter FaceBook Prati Poraka Humor

Случајна поговорка :

 

Подобро е да седиш отколку да стоиш, подобро е да лежиш отколку да седиш, подобро е да спиеш отколку да бдееш, подобро да умреш отколку да живееш- арапска поговорка

2.7 / 5 (6 гласови)

Уште една случајна поговорка

Copyright © 2017. All right reserved.